ASIANTUNTIJOILLE TAATTU TYÖRAUHA PONTEKILLA

Pontekissa voit keskittyä ydinosaamiseesi, asiantuntijatyöhön, rauhallisessa työympäristössä. Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä, jossa näet projektit kokonaisuutena etkä vain yksittäistä kapeaa kaistaletta. Työt tehdään ryhmässä, jolloin sinulle jää aikaa paneutua työhösi ja myös esimiehet osallistuvat. Takaamme rauhalliset ja tilavat työpisteet pienen toimiston idyllissä ilman turhaa byrokratiaa.

Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa. Katso konsernin videolta lisätietoa.
Katso Petrin tarina http://www.pontek.fi/petri

Ota yhteyttä meihin, niin muotoilemme toimenkuvasi vahvuutesi ja tavoitteittesi pohjalta, tai hae alla oleviin avoimiin tehtäviin!

KORJAUSRAKENNESUUNNITTELUMME VAHVISTUU

Pontek on mukana hienoissa korjausrakennesuunnitteluprojekteissa ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua näihin osana ammattitaitoista joukkoamme. Projekteissa on tehtäviä sekä nuoremmille että kokeneille korjausrakentamisesti kiinnostuneille. Suunnitteluryhmässä saat laajan kokemuksen erilaisista korjausrakennetehtävistä ja pääset vaikuttamaan hienojen kohteiden lopputulokseen. Meillä on rauhallinen työympäristö ja tehokkaat toimintatavat, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi. Pontek:lla voit kehittyä rakennesuunnittelun huippuosaajaksi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

                                                                                                             

LISÄTIETOA MAHDOLLISUUDESTA HUIPPUOSAAJAKSI!

Ole yhteydessä:
Pertti Määttä, puh. 040 554 5642, pertti.maatta@pontek.fi   
Ilkka Ojala, puh. 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi, siltasuunnittelu
Johan Rosqvist, puh. 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi, rakennesuunnittelu 

TYÖSUHDE-ETUMME

  • Kattava terveydenhuolto
  • Bonusjärjestelmä
  • Mukavat työkaverit
  • Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt
  • Lounassetelit
  • Liikuntaetu