Kehity huippuosaajaksi kanssamme uudistuvassa Pontekissa

Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.  Työt tehdään yhdessä, myös esimiesten voimin, pienen toimiston idyllissä ilman turhaa byrokratiaa. Takaamme rauhallisen työympäristön sekä tehokkaat ja tilavat työpisteet hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Ota yhteyttä meihin, niin muotoilemme toimenkuvasi vahvuutesi ja tavoitteittesi pohjalta, tai hae alla oleviin avoimiin tehtäviin!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kesätyöntekijä, talonrakennesuunnittelu

Tule kehittymään rakennesuunnittelun huippuosaajaksi asiantuntijoidemme sparraamana. Tarjoamme kesätyötä ja/tai lopputyötä opiskelun loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Tuletko mukaan iloiseen ja motivoituneeseen joukkoomme?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

Nuorempi projektipäällikkö, talonrakennesuunnittelu

Kiinnostaako sinua projektin kokonaistilanne rakennesuunnittelun lisäksi? Annamme sinulle heti vastuullisia projektinjohtotehtäviä esimiesten ja asiantuntijoidemme tuella. Voit kehittyä sekä rakennesuunnittelun huippuosaajaksi että projektien hallinnan asiantuntijaksi.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kokemusta rakennesuunnittelusta. Arvostamme korkeatasoista suunnittelua ja asiakaslähtöisyyttä.  Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

Teknologiapäällikkö, tietomallinnus

Tervetuloa perinteikkään ja arvostetun insinööritoimiston TEKNOLOGIAPÄÄLLIKÖKSI kehittämään yrityksemme tietomallinnustyökaluja ja -prosesseja.

Vastaat itsenäisesti koko yrityksen tietomallinnuksen kehittämisestä, erityisesti geometrisesti haastavissa silta- ja taitorakenneprojekteissa. Roolisi on keskeinen myös talonrakennushankkeiden mallinnuskäytäntöjen kehittämisessä. Teknologiapäällikkönä vastuullasi ovat mallinnusprojekteissa käytettävät työkalut ja menetelmät, erityisesti parametrinen mallinnus. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden sekä mallintajien kanssa ja vastaat mallinnusprojektien sujuvuudesta.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta geometrisesti haastavista mallinnusprojekteista. Myös kokemus rakenteiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta sinulla on edelleen vahva halu kehittyä. Henkilönä olet tehokas, innovatiivinen sekä yhteistyökykyinen. Teknologiat, joista olemme kiinnostuneet ovat mm. Grasshopper, Python, Tekla Structures.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä sekä etenemismahdollisuuksia Solwers-konsernin kasvaessa ja kehittyessä. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! CV:tä emme välttämättä tarvitse tässä vaiheessa.

Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

Innokas nuorempi siltasuunnittelija

Etsimme nousevia kykyjä oppimaan siltasuunnittelun HUIPPUAMMATTILAISILTA.

Tervetuloa perehtymään siltasuunnittelun saloihin arvostettuun ja perinteikkääseen insinööritoimistoon. Annamme sinulle heti vastuullisia ja vaativia suunnittelutehtäviä, mutta emme jätä sinua yksin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneen mentorin työparina ja saat ainutlaatuisen lähtölaukauksen urallesi. Voit perehtyä mielenkiintosi mukaisiin erikoiskysymyksiin, kuten vaativat rakenneanalyysit, jännitettyjen rakenteiden suunnittelu, teräs- ja liittorakenteet tai tietomallit.

Odotamme sinulta, että olet kunnianhimoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen.  Olet vastavalmistunut DI tai sinulla muutamia vuosia työkokemusta. Voit hakea myös, jos diplomityösi aloittaminen on ajankohtainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si ja kopion opintorekisteriotteestasi.

Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

Suunnitteluassistentti

Etsimme harjaantunutta, AutoCad-piirtämisen hallitsevaa, suunnitteluassistenttia työskentelemään silta- ja taitorakennehankkeissa.

Tehtävänäsi on osallistua siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnitteluun laatimalla piirustuksia tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi siltojen yleis-, mitta- ja raudoituspiirustusten laatimista. Tehtäviisi kuuluu myös määrälaskenta sekä erilaisten luetteloiden teko. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa sekä kokemusta vaativien betonirakenteiden piirustusten laatimisesta. Myös kokemus tietomallipohjaisesti tuotettujen piirustusten editoimisesta katsotaan eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta haluat edelleen oppia uutta. Henkilönä olet tehokas ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden kouluttautua tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si

Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

LISÄTIETOA MAHDOLLISUUDESTA HUIPPUOSAAJAKSI!

Ole yhteydessä:
Pertti Määttä, puh. 040 554 5642pertti.maatta@pontek.fi   
Jouni Rissanen, puh. 050 594 1628, jouni.rissanen@pontek.fi, siltasuunnittelu
Johan Rosqvist, puh. 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi, rakennesuunnittelu 

TYÖSUHDE-ETUMME

  • Kattava terveydenhuolto
  • Bonusjärjestelmä
  • Mukavat työkaverit
  • Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt
  • Lounassetelit
  • Liikuntaetu