Kehity huippuosaajaksi kanssamme uudistuvassa Pontekissa

Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.  Työt tehdään yhdessä, myös esimiesten voimin, pienen toimiston idyllissä, ilman turhaa byrokratiaa. Takaamme rauhallisen työympäristön ja tehokkaat ja tilavat työpisteet hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa kehityt ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Ota yhteyttä meihin niin muotoilemme toimenkuvasi ominaisuuksiesi ja tavoitteittesi mukaisesti, tai hae alla oleviin avoimiin tehtäviin!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tietomallintaja, talonrakennustekniikka

Haemme iloiseen ja motivoituneeseen joukkoomme tietomallintajaa, vaihteleviin ja vaativiin talonrakennusprojekteihin. Tule mukaan uudistamaan talonrakennussuunnittelua tietomallintamisen, parametrisen suunnittelun ja digitallisten kehitystöiden kautta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tietomallipohjaisesta betoni- ja terässuunnittelusta sekä ahkeraa ja innokasta työotetta. Voisit toimia osana projektitiimiä, vastuullisena suunnittelijana tai projektipäällikkönä, omien tavoitteittesi mukaisesti ja tarjoamme kokeneiden asiantuntijoiden avun suunnittelussa.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin niin sovimme yksityiskohdista

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi.

LISÄTIETOA MAHDOLLISUUDESTA HUIPPUOSAAJAKSI!

Ole yhteydessä:
Pertti Määttä, puh. 040 554 5642pertti.maatta@pontek.fi   
Jouni Rissanen, puh. 050 594 1628, jouni.rissanen@pontek.fi, siltasuunnittelu
Johan Rosqvist, puh. 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi, rakennesuunnittelu 

TYÖSUHDE-ETUMME

  • Lounassetelit
  • Kattava terveydenhuolto
  • Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt
  • Liikuntaetu
  • Mukavat työkaverit
  • Bonusjärjestelmä