ASIANTUNTIJOILLE TAATTU TYÖRAUHA PONTEKILLA

Pontekissa voit keskittyä ydinosaamiseesi, asiantuntijatyöhön, rauhallisessa työympäristössä. Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä, jossa näet projektit kokonaisuutena etkä vain yksittäistä kapeaa kaistaletta. Työt tehdään ryhmässä, jolloin sinulle jää aikaa paneutua työhösi ja myös esimiehet osallistuvat. Takaamme rauhalliset ja tilavat työpisteet pienen toimiston idyllissä ilman turhaa byrokratiaa.

Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa. Katso konsernin videolta lisätietoa.

Ota yhteyttä meihin, niin muotoilemme toimenkuvasi vahvuutesi ja tavoitteittesi pohjalta, tai hae alla oleviin avoimiin tehtäviin!

AVOIMET TYÖPAIKAT                                                                                                                                                 

Kehityspäällikkö

Onko sinulla tunne että asiat voisi tehdä paremmin? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miten suunnittelutyötä tehdään. Pontek:lla keskitymme laatuun ja kehitämme toimintatapojamme sekä betoni- että teräsrakenteiden osalta. Tarjoamme rauhallisen työympäristön, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

Rakenne- ja korjausrakennesuunnittelija

Etsimme rakennesuunnittelijaa ammattitaitoiseen joukkoomme. Olet mukana eri suunnitteluryhmissä ja saat laajan kokemuksen erilaisista rakenne- ja korjausrakennetehtävistä. Tarjoamme rauhallisen työympäristön ja kokeneiden asiantuntijoiden tuen, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi. Pontek:lla voit kehittyä rakennesuunnittelun huippuosaajaksi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

Senior advisor

Oletko kokenut asiantuntija ja haluat keskittyä suunnitteluun sekä auttaa nuorempia kollegoja? Senior advisor:ina toimit projekteissa asiantuntijatehtävissä, muun projektiryhmän huolehtiessa suunnitelmien laatimisesta, talouden seurannasta ja muista hallinnollisista tehtävistä. Pontek tarjoaa rauhallisen työympäristön sekä mahdollisuuden ideoida vertaistesi kollegojen kanssa. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

Laatupäällikkö

Kiinnostaako sinua projektien lisäksi laadunvarmistus?  Laatupäällikkönä osallistut projektitoiminnan kehittämiseen, mm. auditointiin, jalkauttamiseen sekä ohjeistuksen ylläpitoon. Yksittäisten projektien lisäksi saat laajan kuvan yrityksen toiminnasta ja osallistut ylläpitämään Pontekin korkeaa laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Pontek on ketterä yritys ja yhdessä sitoutuneen henkilökuntamme kanssa laatuasiat etenevät jouhevasti. 

Tule mukaan iloiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Lisätietoja antaa Johan Rosqvist, 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi

Algoritmiavusteinen suunnittelu,
Diplomityöpaikkoja

Etsimme nousevia kykyjä oppimaan ja kehittämään ALGORITMIAVUSTEISTA SUUNNITTELUA.

Oletko kiinnostunut algoritmiavusteisesta rakenteiden analysoinnista tai tietomallinnuksesta? Algoritmeja hyödyntävät parametriset suunnittelutyökalut ovat tulevaisuus. Rakenne- ja tietomallien parametrisointi mahdollistaa vaikeiden geometrioiden kuvaamisen aiempaa helpommin ja mallien joustavan muuntelun eri kohteisiin. Mekaaninen laskenta- ja mallinnustyö on mahdollista automatisoida ja suorittaa murto-osassa manuaaliseen työtapaan verrattuna.

Perinteikäs Insinööritoimisto Pontek etsii 1-2 diplomityöntekijää kehittämään algoritmiavusteista suunnittelua ja etsimään sovelluksia sillan- ja talonrakennushankkeisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisilla työkaluilla kokeneiden suunnittelijoiden ohjatessa työtäsi.

Odotamme sinulta, että olet kunnianhimoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Teknologiat, joista olemme kiinnostuneet ovat mm. Grasshopper, Python, Tekla Structures, SOFiSTiK. Sinulla ei tarvitse olla näistä entuudestaan kokemusta, mutta esimerkiksi ohjelmoinnin perusosaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle diplomityön jälkeen mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si ja kopion opintorekisteriotteestasi.

Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

Teknologiapäällikkö, tietomallinnus

Tervetuloa perinteikkään ja arvostetun insinööritoimiston TEKNOLOGIAPÄÄLLIKÖKSI kehittämään yrityksemme tietomallinnustyökaluja ja -prosesseja.

Vastaat itsenäisesti koko yrityksen tietomallinnuksen kehittämisestä, erityisesti geometrisesti haastavissa silta- ja taitorakenneprojekteissa. Roolisi on keskeinen myös talonrakennushankkeiden mallinnuskäytäntöjen kehittämisessä. Teknologiapäällikkönä vastuullasi ovat mallinnusprojekteissa käytettävät työkalut ja menetelmät, erityisesti parametrinen mallinnus. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden sekä mallintajien kanssa ja vastaat mallinnusprojektien sujuvuudesta.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta geometrisesti haastavista mallinnusprojekteista. Myös kokemus rakenteiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta sinulla on edelleen vahva halu kehittyä. Henkilönä olet tehokas, innovatiivinen sekä yhteistyökykyinen. Teknologiat, joista olemme kiinnostuneet ovat mm. Grasshopper, Python, Tekla Structures.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä sekä etenemismahdollisuuksia Solwers-konsernin kasvaessa ja kehittyessä. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! CV:tä emme välttämättä tarvitse tässä vaiheessa.

Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

Innokas nuorempi siltasuunnittelija

Etsimme nousevia kykyjä oppimaan siltasuunnittelun HUIPPUAMMATTILAISILTA.

Tervetuloa perehtymään siltasuunnittelun saloihin arvostettuun ja perinteikkääseen insinööritoimistoon. Annamme sinulle heti vastuullisia ja vaativia suunnittelutehtäviä, mutta emme jätä sinua yksin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneen mentorin työparina ja saat ainutlaatuisen lähtölaukauksen urallesi. Voit perehtyä mielenkiintosi mukaisiin erikoiskysymyksiin, kuten vaativat rakenneanalyysit, jännitettyjen rakenteiden suunnittelu, teräs- ja liittorakenteet tai tietomallit.

Odotamme sinulta, että olet kunnianhimoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen.  Olet vastavalmistunut DI tai sinulla muutamia vuosia työkokemusta. Voit hakea myös, jos diplomityösi aloittaminen on ajankohtainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki.  Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si ja kopion opintorekisteriotteestasi.

Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

LISÄTIETOA MAHDOLLISUUDESTA HUIPPUOSAAJAKSI!

Ole yhteydessä:
Pertti Määttä, puh. 040 554 5642pertti.maatta@pontek.fi   
Ilkka Ojala, puh. 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi, siltasuunnittelu
Johan Rosqvist, puh. 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi, rakennesuunnittelu 

TYÖSUHDE-ETUMME

  • Kattava terveydenhuolto
  • Bonusjärjestelmä
  • Mukavat työkaverit
  • Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt
  • Lounassetelit
  • Liikuntaetu