Minun tarinani Pontekissa - Petri

Aloitin työt Pontekissa rakennesuunnittelijana tammikuussa 2019. Olen työskennellyt aikaisemmin suuremman suunnittelutoimiston palveluksessa, rakennesuunnittelukokemusta minulla on 16 vuoden ajalta. Pontekiin päädyin kuultuani avoimesta toimesta kaveriltani.

Aikaisempien avokonttorikokemusten jälkeen oli erityisen mukava päästä oman työhuoneen rauhaan.  Työkavereiden juttusilla on helppo käydä ja pyytää tarvittaessa apua huolimatta siitä, että kaikki työskentelevät omissa työhuoneissaan. Pontekissa ilmapiiri on rennon mukava eikä aikaa kulu ylimääräisen byrokratian hoitoon. Yrityksessä työskentelee varsin kokeneita asiantuntijoita, mutta myös sopivassa suhteessa nuorempaa henkilöstöä – kaikkien kanssa on todella helppoa ja mutkatonta työskennellä.

Työhöni sisältyy monipuolisia rakennesuunnittelutehtäviä sekä korjaus- että uudisrakennuskohteissa. Olen mm. tehnyt korjaussuunnittelua 1800-luvulta peräisin oleviin rakennuksiin ja laskenut uuden hallirakennuksen teräsrungon.  Pääosin suunnittelu toteutetaan Tekla Structures-, Robot Structural Analysis- ja Autocad-ohjelmistoilla.  Käytössä on myös Autodesk Revit-ohjelmisto, joka on minulle uusi tuttavuus, ja johon on ollut mielenkiintoista perehtyä .

LISÄTIETOA MAHDOLLISUUDESTA HUIPPUOSAAJAKSI!

Ole yhteydessä:

Toimitusjohtaja:
Samuli Ojanperä, puh. 040 702 1501, samuli.ojanpera@pontek.fi

Rakennesuunnittelu:
Pertti Määttä, puh. 040 554 5642pertti.maatta@pontek.fi

Siltasuunnittelu:  
Esa Paavola, puh. 050 449 6048, esa.paavola@pontek.fi

TYÖSUHDE-ETUMME

  • Kattava terveydenhuolto
  • Bonusjärjestelmä
  • Mukavat työkaverit
  • Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt
  • Lounassetelit
  • Liikuntaetu